• Kërko/Posto Prona Online

Compare Listings

N.C.E. shpk

Rruga Sulejman Delvina. Pallati 29/14, 1022 Tiranë.

  • Properties listed: 0
  • Agents: 0
  • Language: Anglisht

CONTACT N.C.E. shpk

  • OVERVIEW
  • Listings
  • AGENTS
  • MAP

Kompania NCE sh.p.k është themeluar në vitin 1998. Fillimisht është marrë me import-ekspot. Në vitin 2003 kompania është licensuar në fushën e ndërtimit dhe në 2004 ka filluar aktivitetin e saj ndertues. NCE numëron një numër ndërtimesh në Tiranë dhe Durrës. Karakteristika themelore e veprimtarise se saj eshte cilesia. Pikat e Forta të kompanisë janë zgjedhja e bashkëpunëtorëve, përdorimi i materialeve cilësore, marketingu, shitjet, kujdesi për klientin.

Listings