• Kërko/Posto Prona Online

Compare Listings

RE ONE Albania

Bulevardi Bajram Curri, Nr 10 1000 Tirana, Albania

  • Properties listed: 0
  • Agents: 0

CONTACT RE ONE Albania

  • OVERVIEW
  • Listings
  • AGENTS
  • MAP

Real Estate One u hap në 2006 me zyrën qëndrore në Tiranë. Agjensia drejtohet prej Eduartit. Përpara se të bashkohej me Real Estate One, Eduarti ishte zëvendes presidenti i EDConstruction, ku krijoi dhe nxorri në treg platformën dhe skruadrën e reklamimit dhe shitjes. Ai shërbeu gjithashtu si Drejtor i Përgjitshëm i Financave dhe mbante pozicione të shumta në EDConstruction duke përfshirë Drejtor i Zhvillimit të Biznesit. Eduarti, më 28 Janar 2011, është emëruar nga Ambasadori i Sh.B.A. Alexander Arvizu si një nga 100 Liderët me Ndikues të Imobiliareve. Përveç kësaj, ai u cilësua si Marketues dhe Konsulenti më i mirë për Pronat, një listë më 100 njerëzit më të fuqishëm të pasurive të patundshme.

Listings