• Kërko/Posto Prona Online

Compare Listings

Prona24 is a premium Online Market for real estate agents where modern aesthetics are combined with tasteful simplicity and where the ease of use is achieved without compromise in your ability to customise the design.

Your Vision. Unrestricted.

Unlike many other real estate themes which confine you to a handful of predefined layouts, Prona24 offers a limitless array of possibilities to structure and style your content. There is no more need to write custom code or hire a developer to realise your vision: all of the customisation options are logically organised in your admin panel and thoroughly explained in the provided documentation.

Meet our team

agent-3

Martin Moore
Executive Director

Debra-Rose_avatar_1434742307

Emily Austin
Marketing Director

agent-2

Donna Reed
Customer Care

agent-4

Russell Price
Creative Director

Prona24 was built with your success in mind

Get more calls, schedule more viewings and earn more commissions

Lehtësi për të Filluar

Mjafton të regjistroheni si Pronar Prone, Agjent Pronash apo Agjensi Pronash dhe llogaria juaj është gati për aktivitet.

Rezervoni Takime

Klientët tuaj mund të rezervojnë takime direkt nga faqja pa qënë nevoja për telefonata të shumta dhe humbje kohe.

Panel Menaxhimi

Në një Panel modern dhe të lehtë në përdorim ju mund të menaxhoni Pronat dhe Agjentët tuaj me lehtësinë më të madhe.

Variacione te Ndryshme Reklamimi

Tërhiqni vëmendjen e vizitorëve me postime cilësore apo Bannera të ndryshme të kompanisë tuaj.

Menaxhoni Agjentet

Shtoni dhe menaxhoni agjentët e biznesit tuaj. Caktoni pronat që secili ka në dorëzim dhe kontrolloni suksesin e secilit prej tyre.

Kërkim i Avancuar

Ndihmoni vizitorët të gjejnë pronën e duhur, duke ju ofruar sa më shumë informacion për pronat tuaja. Vendosni fotografi cilësore dhe plotësoni të gjitha fushat e mundshme në mënyrë që prona juaj të gjendet më lehtë në kërkime.

…and many other cool features…